Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Artiesten

You are here:Home Muziek Team FM - Muziek
De Cupidots bestaan uit twee zingende zusjes die er in gespecialiseerd zijn om een heerlijk feest neer te zetten. Hun eerste officiële single verschijnt deze week. Titel van het nummer is “Een klap op mijn kontje”. Deze heerlijke, ondeugende meezinger wordt tijdens het komende carnaval ongetwijfeld een kanjer van een hitl. En niet alleen daar…op geen enkel feest zal dit vrolijke lied misstaan.
Naast het feit dat Bosschenaar Hans Snoek steeds meer terrein wint als solo zanger, timmert hij ook stevig aan de weg met het duo wat hij vormt met zijn 16-jarige dochter Alicia. Zo traden vader en dochter onlangs samen op tijdens het Mega Piraten Festijn in Maaskantje en zijn ze steeds vaker samen te bewonderen op de diverse podia in het land. Nu is het dan ook tijd voor een nieuwe single van dit gezellige duo. Gekozen is voor een nieuwe bewerking van de jaren-70 popklassieker van Elton John & Kiki Dee ‘Don’t Go Breaking My Heart’.
Eerste single van het nieuwe KID NORKJEN album dat in 2020 wordt uitgebracht. Een pakkend nummer met een origineel geluid. Een beetje rockgevoel uit de jaren 80. De zang van zijn broer Jimmy en Kid zelf. Briljant toetsenbord- en gitaargeluid. Opgenomen in Nashville door "The All Star Team". Fantastische gitaarsolo van Greg Foresman met een uitstekende Dane Bryant op keyboard.
John Brouwer en Erik van Kruiselbergen hebben hun muzikale krachten gebundeld. Erik is al ruim 30 jaar actief in de muziek en John inmiddels ook zo’n 25 jaar. Beide heren zijn geboren in Amsterdam en delen hun liefde voor Nederlandstalige muziek, maar zeker ook hun passie voor Amerikaanse Country.
Pagina 1 van 519
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren