Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Cupidots : Een Klap Op Mijn Kontje !

De Cupidots bestaan uit twee zingende zusjes die er in gespecialiseerd zijn om een heerlijk feest neer te zetten. Hun eerste officiële single verschijnt deze week. Titel van het nummer is “Een klap op mijn kontje”. Deze heerlijke, ondeugende meezinger wordt tijdens het komende carnaval ongetwijfeld een kanjer van een hitl. En niet alleen daar…op geen enkel feest zal dit vrolijke lied misstaan.

Nieuwe Single Hans Snoek En Alicia : Ik Breek De Regels Voor Jou !

Naast het feit dat Bosschenaar Hans Snoek steeds meer terrein wint als solo zanger, timmert hij ook stevig aan de weg met het duo wat hij vormt met zijn 16-jarige dochter Alicia. Zo traden vader en dochter onlangs samen op tijdens het Mega Piraten Festijn in Maaskantje en zijn ze steeds vaker samen te bewonderen op de diverse podia in het land. Nu is het dan ook tijd voor een nieuwe single van dit gezellige duo. Gekozen is voor een nieuwe bewerking van de jaren-70 popklassieker van Elton John & Kiki Dee ‘Don’t Go Breaking My Heart’.

Nieuwe Single Kid Norkjen : Sweet Day !

Eerste single van het nieuwe KID NORKJEN album dat in 2020 wordt uitgebracht. Een pakkend nummer met een origineel geluid. Een beetje rockgevoel uit de jaren 80. De zang van zijn broer Jimmy en Kid zelf. Briljant toetsenbord- en gitaargeluid. Opgenomen in Nashville door "The All Star Team". Fantastische gitaarsolo van Greg Foresman met een uitstekende Dane Bryant op keyboard.

Nieuwe Single Ray Vennem : Mijn Leven !

Als je de afgelopen maanden facebook van Ray Vennem hebt gevolgd kan het je niet zijn ontgaan. Het indringende interview van Ray met Sander de Kramer. Een openhartig interview waar Ray ons mee heeft genomen naar zijn verleden en zijn heden en die twee onderwerpen zijn (mede) de basis van zijn nieuwe single die deze week is verschenen. Mijn Lev-en gaat zowel over zijn leven als over zijn Lev met wie hij het liefst iedere dag de 24 uur wil vullen. Zijn Lev is zijn kleinkind en zijn leven.
Pagina 1 van 544
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren