Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Corry Geerlings : Jij Was Echt Alles Voor Mij !

Het is weliswaar eventjes stil geweest rond zanger Corry Geerlings maar de trouwe volgers van de Hollandse volksmuziek, weten dat hij in de jaren 2005-2007 werd aangemerkt als een groot aanstormend talent. Zijn liedjes belandden destijds op belangrijke verzamelaars als ‘Hollandse Sterren’ en ‘Top40 Woonwagenhits’. Corry was succesvol met singles als ‘Alle liefde’, ‘Hij Is Maar Een Zigeuner’ en ‘Besame Mucho’, bracht de albums ‘Alle liefde’ en ‘Altijd Zomer’ op de markt en zijn er zelfs twee DVD’s vol clips van hem verkrijgbaar.

In studio The Boom! Music heeft Corry onlangs met Frank Verkooyen achter de schuiven, weer een nieuwe plaat opgenomen. ‘Jij Was Echt Alles Voor Mij’ is een puur en karaktervol levenslied op een overbekende melodie en waarop de zanger meteen weer etaleert waarom hij destijds als groot talent werd beschouwd. Met zijn prettig in het gehoor liggende sound en behoorlijke bereik, zet hij op indrukwekkende wijze dit door Femke Reuvers naar het Nederlands bewerkte lied neer. Corry Geerlings is terug… én hoe! Natuurlijk bij Nationale Artiesten Parade !

Beluister hier het nummer : Corry Geerlings - Jij Was Echt Alles Voor Mij

Meer informatie : Facebook Corry Geerlings
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren