drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
stream1
Piratenplaten
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Hello Festival 8 & 9 Juni in Emmen !

Zin in een feestje?? Kom dan op 8 en 9 Juni naar de grote rietplas in Emmen waar het grote Hello-Festival plaats vind. Een festival belevenis voor jong en oud met een gevarieerde en verrassende line-up van bands uit het verleden, heden en toekomst. Kom lang ervaar en geniet. Tot ziens op 8 en 9 Juni.

Zondag 12 Mei Lauwersmeermarathon in Lauwersoog Groningen !

Op 12 mei 2019 vindt de eerste editie van de Lauwersmeer Marathon plaats. Met als start en finish plaats Lauwersoog wordt een ronde door Groningen en Friesland om het Nationaal Park Lauwersmeer gelopen. Weidse blikken, bospaden, authentieke dorpen, de zeedijk met uitzicht over het UNESCO werelderfgoed Waddenzee gebied en uitzicht naar het Waddeneiland Schiermonnikoog en de visserijhaven zijn hoogtepunten van de route.Nederland op zijn mooist tijdens deze route die ter ere van het 50 jarig bestaan van het Lauwersmeer georganiseerd wordt. Vanaf 2019 wordt het een jaarlijks terugkerend evenement!

Zaterdag 11 Mei Zuidenvelder Wielerronde Aan De Vaart ZZ in Nieuw Amsterdam !

Zaterdag 11 Mei is er een Zuidenvelder Wielerronde Aan De Vaart ZZ in Nieuw Amsterdam van 15.00 uur tot 18.00 uur !

Vrijdag 10 mei Standwerkersconcours in Emmen op het marktplein !

Vrijdag 10 mei zal op de Markt in Emmen een officieel Standwerkersconcours gehouden worden! Een flink aantal standwerkers zal flink aan de bak moeten om de deskundige jury te overtuigen van zijn of haar verkoopkwaliteiten. Er zijn dan ook fraaie prijzen te winnen. Het thema : MOEDERDAG ( zondag 12 mei).
Pagina 1 van 2
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren