Muziek

Met z’n nieuwe single ‘Wat had jij dan gedacht’ voegt Tinus Hoekstra een prachtige plaat toe aan z’n toch al indrukwekkende repertoire. De  oorspronkelijke versie, die onlangs in een muziekprogramma te zien was, heeft de uit Doetinchem afkomstige entertainer door producer Frank Verkooyen laten verbouwen. Frank heeft een compleet nieuwe muziekband gemaakt waaraan ook de top-muzikanten Daniël Metz en Marcel Fisser hebben gewerkt. Dian Senders en Frank Verkooyen zijn verantwoordelijk voor de backing-vocals. Het geheel is vervolgens in een sneltreinvaart opgenomen bij studio The Boom! Music in De Meern. De radiovriendelijke single zal het ongetwijfeld ook goed doen in de kroeg.  
De titel van de nieuwe singel die Raymon de rondte in stuurt. Dat de toekomst er de laatste tijd nogal kleurloos bij heeft gestaan hebben velen kunnen merken.  Zo ook Raymon de Ronde, uit het Friese Harlingen. Dit kon hij niet zomaar laten gaan.  Hij staat dan ook te trappelen om iedereen een lading positieve energie in te blazen.
Na het hitsucces van ‘Mariloe & Het Perron komt de uit Zeeland afkomstige Niels Korsuize met een Nieuwe opvolger, getiteld ‘De Zomer’.
Antoinnette Germeraad is 22 jaar oud en komt uit Duiven, 3,5 jaar geleden studeerde ze af aan een muzikale opleiding te Arnhem. Als jong meisje droomde Antoinnette er altijd al van om op de planken te staan. Afgelopen jaar heeft ze de stoute schoenen aan getrokken en is naar de studio van ANRO Productions van producer Roy Otters gegaan. Na haar eerste single, komt nu ‘Want geluk dat is voor jou’ uit.
Pagina 1 van 1065