Muziek

Jessy die afkomstig is uit het Noorden heeft een nieuwe single gemaakt. Deze spontane zangeres is 28 jaar en heeft een zoontje van bijna 5 jaar oud.
Jessy geniet van het leven en kan het optreden ook erg goed combineren met de verzorging van haar twee grote liefdes haar man en haar zoontje jessy.
Tipper v/d week 17. Grad Damen timmert de laatste jaren flink aan de weg, met zijn onmiskenbare eigen geluid. De liedjes zijn qua tekst erg goed in elkaar gestoken en zeggen ook echt wat. Dit is mogen we dan ook verwachten van zijn nieuwste single ‘De Langste Adem’ wij kunnen u vast melden dat dit absoluut het geval is. Deze nieuwe single is een levenslied in de puurste vorm, dat gaat over hoe alleen je kan komen te staan door omstandigheden.
Precies 10 jaar geleden scoorde Danny Temming met de single ‘Ik Hou Het Meest Van Jou’ zijn eerste hit. Sindsdien bracht deze rasechte Utrechter meer dan 10 singles op de markt waarmee hij de aanwezigen in kroegen, feesttenten en pleinen altijd wel in opperbeste stemming weet te brengen.
Veenkoloniale rockband Høksons presenteert haar 2e single afkomstig van de ‘E.P. van De Duvel. Zomaar een greep uit het nummer en de boodschap mag duidelijk zijn: ’t Komt zoals ’t komt, je kan immers niet in de toekomst kijken dus geniet ervan en trek je eigen plan! 
Bij de Release van mijn eerste eerbetoon aan Jack Jersey ( I wonder ) heb ik aangegeven dat Jack Jersey een dusdanige belangrijke rol in mijn gehele carrière gespeeld heeft, dat ik besloten heb om een aantal songs als homage aan deze fantastische zanger op te nemen. En dit is deel 2!