Luister Online radio

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Gilbert Themen : 2020 Dit Jaar Is Van Mij !

Na te hebben samengewerkt met award-winning & hit producer Edwin van Hoevelaak (Beste Producer van 2019) aan de door Gilbert Themen geschreven single: 'Pluk de Dag' van zangeres Doenja, is Gilbert klaar voor het uitbrengen van alweer zijn derde single genaamd: ‘2020’ met de subtitel: 'Dit jaar is van mij!'

Nieuwe Single René Karst En Bökkers : Bos Hout Voor De Deur !

René Karst en Bökkers gaan knallend het jaar in met een nieuwe single. Deze feestelijke samenwerking is afgelopen maandag afgetrapt met een primeur van de single in een ramvol Paradiso, waar Bökkers optrad met een gastoptreden van René Karst. De single is geschreven tijdens een uit de hand gelopen borrel van René en Hendrik Jan Bökkers (zanger van de gelijknamige band) en is geproduceerd door John Dirne.

Willem Barth heeft met ‘Ik wil niet wachten’ een echte feestkraker te pakken !

Ondanks dat Willem Barth momenteel tot halverwege januari verplicht rust moet houden van z’n KNOarts i.v.m. stemproblemen presenteert De Nationale Artiestenparade op de eerste dag van 2020 z’n splinternieuwe single ‘Ik wil niet wachten’. Het is een feestplaat van jewelste met één belangrijke boodschap, namelijk genieten van elke dag. Morgen kan alles zomaar voorbij zijn. Daarom drinkt hij liever hier een pilsje dan boven in de hemel. ‘Ik wil niet wachten’ is de derde productie die Willem bij The Boom! Music in Breda heeft opgenomen.

Matthias Woerdman bezingt in ‘Een echte maat’ de vriendschap met zijn beste kameraad !

Matthias Woerdman maakt er geen geheim van dat hij een grote fan is van Jannes. Zijn nieuwe single ‘Een echte maat’ die verschijnt bij Rood-Hit-Blauw produkties komt qua sound heel dicht in de buurt van zijn idool. En dat was ook de bedoeling van de uit Lochem afkomstige zanger die het nummer opnam bij Studio – Evolution in Wehl.
Pagina 1 van 579
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.