drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Donderschoer
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Nieuwe Single Roy Van Eldik : Voor Altijd Bij Jou !

Roy van Eldik uit Deventer zingt al vanaf zijn 15e jaar, in het begin nog alleen voor familie en vrienden. Daarna heeft hij een plaatselijke studio zijn eerste single opgenomen wat best een leuk succesje was in zijn woonplaats Sindsdien heeft hij met zijn “hobby”, zoals hij het zelf noemt overal en nergens gestaan, maar zat eigenlijk nooit zonder optredens. Hij geniet nog altijd van ieder optreden die hij mag en kan doen want muziek is zijn leven.

“Voor altijd bij jou” is zijn allernieuwste single die hij heeft opgenomen in Apeldoorn bij ANRO Productions van Roy Otters, het is een oud nummer van André Hazes die Roy van Eldik wel een beetje als zijn voorbeeld ziet. Roy van Eldik en Roy Otters kennen elkaar al jaren en hebben samen al wat meerdere singels opgenomen waaronder, “Accordeon in de nacht” en “Bruine ogen huilen niet” Maar nu dan dit nummer met het bijzondere mooie stemgeluid van Roy van Eldik hoopt hij dat “Voor altijd bij jou” ook in heel Nederland straks te horen is via diverse zenders, en dat is ook wat mag gebeuren, want deze kleine man heeft wel een heel bijzonder stemgeluid en velen beloven hem dan ook een mooie zangcarrière toe.

Bekijk hier de videoclip : Roy Van Eldik - Voor Altijd Bij Jou

Meer informatie : Facebook Roy Van Eldik
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren