drenthe
Muziekmix
DR & Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
geen
Luister live!
Of luister via onze app!

Stapt Otto op z’n Harley?

Na het goed ontvangen nummer ‘In de straten van Amsterdam’ in het najaar van 2018, heeft Otto het even rustig aan gedaan. Hij wilde weer een uniek product afleveren en ook een muziekstijl die hij nog niet echt eerder heeft bezongen. De keuze voor een mix tussen Country en Rockmuziek leek voor deze 22e single een goede keuze. Met John Haze als tekstschrijver en Niels Lingbeek als producer is recent de titel ‘De oude Harley’ verschenen.

De mix tussen country en rock in samenhang met het door Niels Lingbeek live ingespeelde elektrische gitarenspel, brengen in deze single het gevoel en sfeer van het liedje helemaal samen. De tekst van het nummer gaat over een man die aan lagerwal is geraakt na een relatie met een meid met lang blond haar en nu van het leven wil genieten door er op uit te gaan met z’n Harley Davidson.
Benieuwd hoe de nieuwe single klinkt? Hij is te downloaden via de legale downloadportals en te beluisteren in de bekende streamingportals. Inmiddels is de radiopromotie gestart en zal Otto weer bij diverse radiostations verdeeld over het land een studiobezoekje brengen om de promo kracht bij te zetten.
Op 20 oktober 2019 zal Otto samen met Rika een vervolg geven aan hun in 2018 zeer succesvolle theatershow in het Kielzog Theater te Hoogezand. Ook dit jaar zullen van beide artiesten weer veel eigen nummers de revue passeren afgewisseld met gastoptredens van o.a. Sieneke en Bert Zwier. 

Beluister hier het nummer : Otto Roona - De Oude Harley

Meer informatie : Facebook Otto Roona
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren