Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Team FM Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu

Nieuwe Single Michael Angelo : Nee Ik Wil Niet Meer !

Anders dan de titel doet vermoeden, komt Michael Angelo met zijn nieuwe single “Nee, ik wil niet meer” maar natuurlijk wil deze 27 jarige zanger uit Den Haag meer!!

Michael Angelo is begonnen met zingen vanaf zijn 6e levensjaar en uitgegroeid tot de zanger die hij nu is. Een entertainer die in de loop der jaren veel heeft geleerd. Hij heeft meegedaan aan diverse talentenshows waaronder Idols. Michael Angelo heeft hiermee veel ervaring opgedaan, is altijd goed omgegaan met de opbouwende kritieken van kenners, en veel optredens gedaan om meters te maken. De single “Nee, ik wil niet meer” is zijn derde single die hij in samenwerking met Bram Koning heeft uitgebracht. Bram Koning is de tekstschrijver die Nederland natuurlijk kent van vele grote namen, maar ook van Michael Angelo. Zijn eerste 2 singels “Alles komt goed” en ”De zon is door gebroken” hebben het ook al super gedaan, maar van dit nummer zijn de verwachtingen dan nog hoger gespannen. En hoopt hiermee de grote doorbraak te krijgen en eerlijk gezegd verdient deze zanger uit Den Haag dat ook. Daarom komt deze sympathieke , vrolijke entertainer/ zanger Michael Angelo met zijn nieuwe zomerse song “Nee, ik wil niet meer” Naast deze single heeft Michael Angelo dan ook een breed repertoire, hij zingt Soul , Motown en Nederlandstalig, dus reden genoeg om deze zanger uit te nodigen op uw feest.

Bekijk hier de videoclip : Michael Angelo-Nee Ik Wil Niet Meer

Meer informatie : Facebook Michael Angelo
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren