Luister Online radio

drenthe
Muziekmix
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Stream Overijssel
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Stream Gelderland
Luister
Nu
hitradio
Team FM Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu

Christa Kerdijk brengt nieuwe single ‘Jij bent wat ik wil ‘ uit bij Rood-Hit-Blauw !

Christa Kerdijk had bijna alles in kannen en kruiken. Ze had haar nieuwe single ‘Jij bent wat ik wil’ al opgenomen en de beelden voor de clip waren al geschoten. Het enige wat nog ontbrak was een platenlabel en een releasedatum. Veel bevriende collega artiesten adviseerden Christa om met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw te gaan praten. Het gesprek vond plaats op zondag 7 juli en daar werden gelijk koppen met spijkers geslagen met als resultaat een platendeal.


Christa vond het heel bijzonder dat Ronald op zondag tijd voor haar maakte. ‘Er was gelijk een klik. Ronald stelde voor om de single op woensdag 10 juli te lanceren. Op maandag 8 juli werd de hoes ontworpen. Daarnaast werd ik telefonisch persoonlijk benaderd om informatie te geven over de totstandkoming van de single voor dit persbericht. Dat bewijst maar weer dat Ronald alles voor de artiest doet’, onthult de zeer enthousiaste zangeres uit Sassenheim.

Vanwege de prettige ervaring die ze ervaarde tijdens de opname van haar vorige single ‘Leven in mijn droom’ met Joris van Dijk van Sonic Solutions besloot ze terug te keren naar deze studio in Roosendaal. ‘Ik gaf aan dat ik met het uitzicht op de zomer een vrolijk nummer wilde uitbrengen. Hans Louws bleek een passend lied te hebben geschreven. Ik kreeg de demo die Hans had ingezongen binnen en vond het vanaf de eerste toon al super. Het onderwerp gaat over iemand die ik erg leuk vind en voor mij onbereikbaar blijft. Dat is echter niet autobiografisch. Diegene die ik wil die heb ik al….’, glundert Christa.

De clip is geschoten door Robert Vegt (RTV Mediaproductie) op het strand in Zandvoort. Volgens Christa wordt de verhaallijn door twee figuranten perfect uitgebeeld.

De CD single ‘Jij bent wat ik wil’’ is vanaf 10 juli 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

Christa Kerdijk ……alweer een Rood-Hit-Blauw produktie.

Bekijk hier de videoclip : Christa Kerdijk - Jij Bent Wat Ik Wil

Meer informatie : Facebook Christa Kerdijk
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren