DAB+, Kabelradio, TV en Internet

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
Studio 4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Marco Schuitmaker : Vuur En Vlam !

De in Oude Pekela geboren Marco Schuitmaker (1999) heeft zich al goed op de kaart weten te zetten met singles als ‘Een Nieuwe Liefde’, ‘Zomernacht In Griekenland’ en ‘Kom Laat Je Horen’. Onlangs verscheen zijn debuutalbum ‘Mijn Droom’, en vanaf het moment van release riep iedereen dat ‘Vuur En Vlam’ dé hit van het album was. Nu verschijnt deze track op single. ‘Vuur En Vlam’ is een hippe, dansbare en zomerse track met moderne elementen die zeer opvalt tussen het huidige release aanbod.
Insiders spreken van een “hit”. Hiermee zal duidelijk worden dat Marco Schuitmaker een veelbelovende artiest is waarvan we in de toekomst nog veel zullen horen.  Marco is dan ook actief bezig een carrière op te bouwen, en dat vertaalt zich dan ook in diverse optredens in het land en stond hij onlangs op het Mega Piraten Festijn.  De single ‘Vuur En Vlam’ wordt uiteraard ondersteund door een passende videoclip welke prachtige beelden bevat, die geschoten zijn door Xandro Media.  

Bekijk hier de videoclip : Marco Schuitmaker - Vuur En Vlam

Meer informatie : Facebook Marco Schuitmaker
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.