Luister Online radio

drenthe
Drenthe/Groningen
Luister
Nu
twente
Stream Twente
Luister
Nu
friesland
Stream Friesland
Luister
Nu
overijssel
Geheime Zender Hits
Luister
Nu
piratenplaten
Piratenplaten
Luister
Nu
stream1
4You
Luister
Nu
stream2
Gelderland
Nieuwe Ned. Muziek
Luister
Nu
hitradio
Hitradio Engelstalige Hits
Luister
Nu


Nieuwe Single Studeo : Read Between The Lines !

Toen Jeremy en Christine hun  krachten bundelden , eind jaren 70 in de band Casablanca, hadden ze  geen idee wat de toekomst zou gaan brengen. Christine zangeres met ervaring in  meerder coverbands en Jeremy gitarist in Moby Dick, de band die regelmatig in het voorprogramma stond van legendarische bands als Little River Band en  AC/DC. Enige jaren speelden ze samen in deze band om toen het besluit te nemen om als duo samen verder te gaan, zowel privé als muzikaal.
En nu ze een aantal jaren als duo werkzaam zijn mogen ze gerust zeggen dat hun muziek internationaal enorm gewaardeerd wordt. Ze hebben inmiddels meerdere single – EP’s en full albums uitgebracht met muziek dat verfrissend genoemd mag worden en waarop de stempel eeuwig houdbaar geplaatst mag en kan worden. Studeo zoals ze zich noemen brengt een geweldige mix van melodie en zang met een eerste klas productie. En misschien we de eerste keer dat u er kennis mee gaat maken maar zeker niet de laatste want “Read between the lines” van dit Australische duo is de eerste single die zeker naar meer smaakt. En we kunnen verklappen in het jaar 2020 zullen er meerdere single verschijnen. 

Meer informatie : www.studeomusicaustralia.com
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.