DAB+ kanaal 6 B, Kabelradio, TV 921, FM 96.0 MHz en Online radio

icon

Team FM

icon

Drenthe

icon

Twente

icon

Friesland

icon

Overijssel

icon

Piratenplaten

icon

4You

icon

Gelderland

icon

Hitradio

icon

  • Team FM
  • Drenthe
  • Twente
  • Friesland
  • Overijssel
  • Piratenplaten
  • 4You
  • Gelderland
  • Hitradio

Tipper van de Week

Rate this item
(0 votes)

Tipper Van De Week : Belinda Kinnaer - Hou Van Mij : Hoor je elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM !

Gepubliceerd december 02, 2019
De Tipper Van Deze Week is : Belinda Kinnaer - Hou Van Mij :  Je Hoor de tipper elke dag om 12 uur en 18 uur op Team FM !

‘Hou van mij’ – Aangrijpend mooie single van Belinda Kinnaer
“Opgeven of vechten voor de liefde” het thema van de nieuwe single van Belinda Kinnaer. Krachtig gezongen en opnieuw fantastisch geproduceerd door Edwin van Hoevelaak.
“Helaas is dit thema voor veel mensen herkenbaar en uit het leven gegrepen” aldus Belinda die echter benadrukt dat het niet voor haar geldt. “Ik mag mij gelukkig prijzen in de liefde en daarnaast gaat mijn muzikale carrière zeer voorspoedig”. Onlangs kwam de CD\DVD box uit van het theater concert dat op 2 en 3 februari 2020 in het Amphion Theater een vervolg krijgt. Naast de vele optredens zijn de voorbereidingen daarvoor zijn al in volle gang. Een drukke periode maar Belinda geniet met volle teugen. “De theater show wordt weer waanzinnig en, al zeg ik het zelf, dit mag je niet missen”. De clip van “Hou van mij” is ook bijzonder en werd gedeeltelijk opgenomen in London. 2019 wordt met deze single op krachtige wijze afgesloten en 2020 belooft veel goeds voor Belinda Kinnaer.

Belinda Kinnaer begon haar professionele muzikale carrière in het coverband circuit. Vanaf de jaren 90 was ze de leadzangeres van diverse bands, waarmee ze nagenoeg
elke dancing, feesttent en horecagelegenheid in Nederland het podium heeft betreden. Belinda startte haar solocarrière eind 2014 met het uitbrengen van de single “If tomorrow never comes”. Al snel schakelde ze over op Nederlandstalig repertoire, wat onder andere resulteerde in de hit “Zeven Oceanen”. Met “Neem je leven” en “De tijd van m’n leven” stond ze weken op nummer 1 in de Oranje Top 30. Op Youtube heeft haar eerst uitgebrachte single “If tomorrow never comes” inmiddels de 3 miljoen views gepasseerd en krijgt ze dagelijks reacties vanuit de hele wereld.

Bekijk hier de videoclip : Belinda Kinnaer - Hou Van Mij

Meer informatie : www.belindakinnaer.com