Team FM - maart 2022

Nieuws

Team FM - maart 2022
Donderdag 31 Maart om 17:30 uur heeft DJ Lexie een telefonisch interview met Jos van Schaaik ! Luister gezellig mee ! 
Dinsdag 29 Maart om 17:30 uur heeft DJ Lexie een telefonisch interview met Marco Mark ! Luister gezellig mee ! 
Zondag 26 maart is het zover! De 3de groep artiesten maakt hun opwachting in Roulette, het nieuwste live programma van TeamFM.
We stellen de deelnemers even aan je voor.
Zaterdag 26 Maart vanaf 15:30 uur hebben we De Tornado's in de studio om te vertellen over het verhaal achter de plaat '' Weer terug na lange tijd '' !
Zaterdag 26 Maart vanaf 14:00 uur hebben we Rene Wanders in de studio om te vertellen over het verhaal achter de plaat '' Barbara 2.0 ''! Luister gezellig mee ! 
Dinsdag 22 Maart om 17:30 uur heeft DJ Lexie een telefonisch interview met Lars Brans ! Luister gezellig mee ! 
Roulette, het populaire live Programma van Team FM met een 2 uur durende show waarin de luisteraar gaat kennismaken met de volgende 4 deelnemers; Sylvia Smit, Annet Nikamp, Tineke Willems en Davey van der Sluis. De eerste uitzending van Roulette deel 3.
De 3 zangeressen en zanger zingen in de eerste uitzending allemaal nummers die ze zelf in hun repertoire hebben en in de 2de uitzending 3 april gaan ze een stapje verder door duetten te zingen en nummers uit elkaars repertoire.
Zaterdag 19 Maart vanaf 16:00 uur hebben we Jannet Bodewes in de studio om te vertellen over het nieuwe Themakanaal van Team FM : Country ! 
Zaterdag 19 Maart vanaf 15:00 uur hebben we Geraldien in de studio voor een interview  ! Luister gezellig mee ! 
Zaterdag 19 Maart vanaf 14:00 uur hebben we John Enter in de studio om te vertellen over Het verhaal achter de plaat ''Voor nu en later'' ! Luister dus gezellig mee ! 
Pagina 1 van 3