Team FM - juni 2022

Nieuws

Team FM - juni 2022
Donderdag 30 Juni om 17:30 uur heeft DJ Lexie een telefonisch interview met Arno Kolenbrander ! Luister gezellig mee ! 
Geniet van het Mini Concert van Melissa Smilda bij Radio Team FM met de volgende nummers : ''Die allereerste kus'' , ''Amore mijn grote liefde '' , ''Zolang er sterren aan de hemel staan'' & ''Al heb ik jou niet voor mij alleen'' !
Geniet van het Miniconcert BenooZ bij Team FM met de volgende nummers : Daar bij de waterkant, Andre Hazes Medley & Ik ben zo eenzaam zonder jou !
Zaterdag 25 Juni vanaf 15:00 uur hebben we Ron van Hoof in de studio om te vertellen over het verhaal achter de plaat ''Van hier tot aan de maan'' ! Luister gezellig mee ! 
Donderdag 23 Juni om 17:30 uur heeft DJ Lexie een telefonisch interview met Margretha ! Luister gezellig mee ! 
Roulette, het leuke live programma van Team FM is er weer voor U ! Het idee achter het programma is dat de luisteraars de deelnemers leren kennen en de deelnemers elkaar.
Door middel van interviews en live optredens leren we wat meer over iedereen en zullen de zangers en zangeressen naast hun bekende repertoire ook een beetje buiten hun comfortzone treden?
Door bijvoorbeeld iets uit elkaars repertoire te gaan zingen of iets van een andere artiest of gaan ze ook duetten doen samen ? Alles is mogelijk in Roulette !
Dinsdag 21 Juni om 17:30 uur heeft DJ Lexie een telefonisch interview met Jannes ! Luister gezellig mee ! 
Maandagmorgen vanaf 9.30 uur komt de Meester Vegter uit Bargermeer school bij Team FM live op de radio!!! Met nummers die de kinderen zelf uitgezocht hebben en zelf mogen aankondigen. Ook William Hummel komt om Beatbox Workshops te geven aan de kinderen !
Zaterdag 18 Juni vanaf 13:00 uur hebben we een interview met iemand van World of Birds Foundation ! 
Zaterdag 18 Juni vanaf 14:00 uur hebben we Danique in de studio om te vertellen over het verhaal achter de plaat '' In Dat Griekse Paradijs'' ! Luister gezellig mee ! 
Pagina 1 van 3